Over de praktijk

De praktijk is iedere werkdag geopend tussen 08.00 en 17.00 uur. De praktijk is tijdens deze openingstijden bereikbaar op telefoonnummer 0413 – 312100. 

Tussen 10.30u en 11.00u zijn wij in verband met pauze alleen voor spoed bereikbaar.

Herhaalrecepten die vóór 12.00 uur besteld zijn, kunnen daags nadien ná 15.00 uur opgehaald worden.Voor het opvragen van uitslagen kunt u het beste na 14.00 uur bellen.

De uitdeelpost van de apotheek is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur

Eén praktijk

Huisartsenpraktijk De Bunders is één praktijk met 5 verschillende huisartsen. Voorheen waren op De Bunders twee afzonderlijke huisartspraktijken gevestigd: Praktijk Streppel-Zwartjes en Praktijk Teunis. De praktijken zijn per 1 januari 2016 één geheel geworden. U kunt altijd vragen om een afspraak bij uw eigen huisarts. Bij afwezigheid of een te volle agenda van uw eigen huisarts(en), zal een beroep gedaan worden op de andere artsen om u toch zo spoedig mogelijk een consult aan te kunnen bieden.

Praktijkvisie

Wij vinden het belangrijk om onze patiënten persoonlijke zorg te bieden en iedereen in zijn of haar levensfase en individuele context zo goed mogelijk te helpen. Om deze zorg op maat te kunnen waarborgen, verkiezen wij kwaliteit en continuïteit van zorg boven kwantiteit en snelheid van zorg. Uiteraard is de spoedzorg hierop een uitzondering.

We willen laagdrempelig bereikbaar zijn met daarbij als speerpunt om naast de fysieke en telefonische contactmogelijkheden ook de e-health een steeds groter onderdeel te maken. Wij bieden binnen onze praktijk reguliere huisartsenzorg waarvan de kwaliteit voor ons altijd prioriteit heeft. Hiertoe baseren wij ons zo veel mogelijk op de wetenschappelijke richtlijnen van het Nederlands Huisartsgenootschap en worden er doorlopend bijscholingen gevolgd door alle medewerkers. Ook door het opleiden van nieuwe collega’s blijven we up to date en dragen we tevens een steentje bij aan het waarborgen van de toekomst van het mooie huisartsenvak!

Vakanties

Huisartsenpraktijk De Bunders is op alle werkdagen geopend. Bij vakantie van uw huisarts kunt u terecht bij een van de andere huisartsen, via hetzelfde telefoonnummer.