Inschrijving gesloten

De praktijk is gesloten voor nieuwe patiënten. Wij nemen momenteel geen nieuwe patiënten meer aan in onze praktijk. Als wij in de toekomst weer open gaan voor nieuwe patiënten, dan zullen wij dit vermelden op onze website.

Gelukkig kunnen wij melden dat er een nieuwe huisartsenpraktijk zal starten in Veghel-Zuid waar huisartsen mevr. J. de Klein en mevr. M. van den Ham werkzaam zullen zijn. In Huisartsenpraktijk Veghels Groen kunnen zij u als vaste patiënt opnemen (met uitzondering voor de inwoners van de dorpen Vorstenbosch en Boekel).

Tot het zover is bent u voorlopig nog voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg aangewezen op uw huidige huisartsenpraktijk. Voor spoedzorg kunt u in deze periode wel terecht bij een van de huisartsenpraktijken in deze regio. Ook dan zult u niet worden ingeschreven en blijft uw dossier nog bij uw vorige huisarts.

Vanaf het moment dat de nieuwe praktijk haar deuren opent kunt u daar ingeschreven worden. Zodra u zich inschrijft zal uw dossier worden opgevraagd en zal deze praktijk de medische zorg overnemen. U kunt zich alvast aanmelden voor voorinschrijving via de website www.hapveghelsgroen.nl. Ook voor meer informatie over de nieuwe huisartsenpraktijk verwijzen wij u naar deze website.

Inschrijven bij Veghels Groen