Frisse website, over op eServices

Zoals u kunt zien, heeft de website een fris, nieuw jasje gekregen. Ook hebben de mensen die onze site afgelopen jaren hebben weten te vinden voor herhaalrecepten en e-mailconsulten, afgelopen weken de onderstaande mail gekregen:

Geachte heer/mevrouw,

Momenteel maakt u gebruik van het zorgportaal op onze website, waarmee u herhaalrecepten kunt aanvragen en e-consulten met uw huisarts kan voeren. Als gevolg van een nieuwe wet rondom privacy, gaan wij dit onderdeel van de website dezer dagen vervangen en verbeteren. Indien u van dit vernieuwde onderdeel (eServices) van onze website gebruik wilt maken, is het nodig dat u zich hiervoor opnieuw registreert.

Wij begrijpen dat dit inspanningen van uw kant kost, echter het zorgvuldig omgaan met uw gegevens maakt dit helaas noodzakelijk.

Via de nieuwe toepassing kunt u e-consulten aanvragen en medicatie bestellen die u chronisch gebruikt.

Wat is voor deze registratie nodig?

Mocht u nog vragen hebben dan horen we het graag.

 Met vriendelijke groet,

het team van Huisartsenpraktijk De Bunders,
namens uw huisartsen
Marjolijn Streppel, Nick Zwartjes en Jacqueline van de Bilt

Een vernieuwde website, veranderende wetgeving rondom privacy en een nieuw systeem rondom herhaalrecepten/e-mailconsulten dat nog niet altijd vlekkeloos werkt. Wij doen ons best om alles zo spoedig mogelijk soepel te laten verlopen, maar mochten er zaken zijn die niet lopen zoals u wenst of van ons gewend bent, dan vernemen we graag uw feedback/kritiek.