Heeft u nog geen account? U kan zich hier aanmelden voor een account


Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts.

Het portaal beschikt over verschillende functionaliteiten:

Stel online, via een beveiligde verbinding, een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om bijlagen mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen.

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Ook heeft u inzage in uw medicijnen en kunt u een medicatiepaspoort printen.

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier en kunt u labuitslagen inzien. Ook is een medicatiepaspoort of een actueel medicatie overzicht (AMO) te downloaden.

Dit is een aanvullende app waarmee u uw zorgzaken gemakkelijk via uw telefoon/tablet kunt regelen. Ook deze app is via DigiD beveiligd.

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?

Patiƫnten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij onze huisartsenpraktijk kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig.


Wanneer kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Dit is mogelijk als u: