Klachtenformulier voor de patiënt

Heeft u een klacht over uw huisarts, de manier waarop u behandeld of te woord gestaan bent of anderszins over uw huisartsenpraktijk? U kunt onderstaand formulier invullen om uw onvrede kenbaar te maken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de praktijk om met de betrokken medewerker de klacht te bespreken. 

De klachten die via onderstaand formulier bij ons binnenkomen worden vertrouwelijk behandeld en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.


Klachtenformulier (docx)


Huisartsenpraktijk de Bunders is aangesloten bij: Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg (SKGE).

De SKGE is onafhankelijk en biedt patiënten met een klachten een gratis en onafhankelijke Klachtenfunctionaris die kan helpen met het indienen van een klacht of het aangaan van een gesprek met een huisarts of medewerker van de praktijk. 

Daarnaast heeft de SKGE een erkende geschillencommissie. Deze ‘Geschilleninstantie Huisartsenzorg’ doet een uitspraak waar beide partijen zich aan moeten houden. De geschilleninstantie kan ook een schadevergoeding toekennen.

Heeft u een klacht over ons en bent u er met ons niet uitgekomen, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de SKGE:

Stichting Klachten en Geschillen Eerstelijnszorg
Postbus 8018
5601 KA Eindhoven
088 0229100 | info@skge.nl

Als de bemiddeling niet is geslaagd, kunt u besluiten uw klacht in te dienen bij de ‘Geschilleninstantie Huisartsenzorg’.