Assistentie en praktijkondersteuning

De assistentes staan u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maken de afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het terugbelspreekuur. Zij weten ook het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. Ook zijn ze opgeleid om u telefonisch advies te geven over diverse ziektebeelden.

Daarnaast hebben de assistentes een eigen spreekuur voor onder andere:

Praktijkondersteuning

In de praktijk zijn 3 praktijkondersteuners aanwezig (Stephanie Mestrum, Yvonne Litjens en Rianne Bongers). Praktijkondersteuners zijn verpleegkundigen of andere professionals in de zorg, die speciaal geschoold zijn voor het begeleiden van patiënten in de huisartsenpraktijk met een chronische ziekte of psychische klachten. Zij verzorgen oa. de periodieke controles van patiënten met suikerziekte, hoge bloeddruk, cardiovasculair risicomanagement, astma, COPD en staan de huisarts bij in ouderenzorg. Stephanie Mestrum en Yvonne Mestrum ronden momenteel de opleiding tot praktijkondersteuner af en draaien reeds zelfstandig spreekuur onder supervisie van de huisartsen.

Karin Teunissen, assistente
Karin is de nieuwste assistente binnen onze praktijk en sinds september 2017 begonnen in Veghel. Zij is zeer ervaren als doktersassistente na eerder jaren in Berlicum in de huisartsenpraktijk te hebben gewerkt en is naast haar werk aan de balie en de telefoon ook veelal bezig met het assistentespreekuur voor medische handelingen.

Yvonne Litjens, praktijkondersteuner
Yvonne is sinds september 2016 begonnen op de Bunders. Binnen thuiszorgorganisatie heeft zij zich van activiteitenbegeleidster opgewerkt tot leidinggevende, maar heeft nadien de switch gemaakt naar de praktijkondersteuning in de huisartsenpraktijk. Yvonne werkt twee dagen in de week bij ons: op dinsdag/woensdag en vrijdag.

Nicole Jilesen, assistente
Nicole werkte al jaren in de praktijk als assistente en ook opgeleid tot laborante. Daarnaast vervult zij een een groot aantal organisatorische taken voor het reilen en zeilen van de praktijk, zodat de praktijk ook als ‘bedrijf’ goed blijft draaien.

Petra Glaudemans, assistente
Sinds augustus 2017 is Petra op de Busselbundersweg komen werken. Na lang in de financiële sector te hebben gewerkt heeft zij zich met veel enthousiasme om laten scholen tot doktersassistente. Petra werkt drie dagen in de week op De Bunders

Marie-Louise Raaijmakers, assistente
Al meer dan 14 jaar ervaring als doktersassistente in Den Bosch, maar sinds november 2015 in Veghel actief: Marie-Louise Raaijmakers. Door haar ruime werkervaring is Marie-Louise een waardevolle aanvulling op De Bunders en direct als doktersassistente in de meeste brede zin inzetbaar.

Stephanie Mestrum, assistente en praktijkondersteuner in opleiding
Vanaf januari 2014 is Stephanie werkzaam in onze huisartsenpraktijk. Deze Veghelse heeft al ruime ervaring als doktersassistente buiten Veghel, maar zag in De Bunders een ideale kans om dichter bij huis te werken. Ook volgt zij nu de opleiding tot praktijkondersteuner om zichzelf verder te ontplooien en patiënten verder te kunnen helpen.

Rianne Bongers, praktijkondersteuner GGZ
Rianne Bongers is praktijkondersteuner voor de geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Zij heeft in vorige banen ruime ervaring in de psychologie en psychiatrie opgedaan en heeft spreekuur op dinsdag en vrijdag, waarbij zij ruimer de tijd heeft voor psychische, emotionele of psychosomatische problematiek.
 

 

Praktijk

Huisartsen

  1. Mevr. M.J. Streppel
  2. Dhr. N.G. Zwartjes
  3. Dhr. P. Teunis
  4. Mevr. J.A. van de Bilt

Zorgportaal

Contact

0413 - 31 21 00
spoed: toets 1 in het menu

 

HAP de bunders is NHG geaccrediteerd

Huisartsenpraktijk De Bunders
Busselbundersweg 1 A
5467 LT Veghel
0413 - 31 21 00
Uw huisarts in Veghel
Disclaimer   Privacy verklaring