Huisartsen

M.J. Streppel, huisarts
Sinds september 2011 is mw. M.J. (Marjolijn) Streppel werkzaam als huisarts in Veghel. Na haar studie geneeskunde en huisartsopleiding in Maastricht, is zij weer terug naar Brabant verhuisd. Na een periode met haar vader aan de Lavendelaar te hebben gewerkt, werkt zij sinds de zomer van 2012 in de nieuwe praktijk De Bunders. Als moeder van twee dochters en een eigen huisartsenpraktijk combineert ze het uitdagende werk als huisarts met de drukte van alledag van het gezinsleven.
M.J. Streppel heeft spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Aandachtsgebieden:
- COPD/astma
- CVRM
- Gynaecologie

N.G. Zwartjes, huisarts
In de zomer van 2012 is dokter Zwartjes in de praktijk komen werken. Dhr. N.G. (Nick) Zwartjes heeft zijn opleiding tot arts in Groningen gedaan en zich nadien gespecialiseerd tot huisarts in Maastricht. Tijdens deze specialisatie heeft hij samengewerkt op de spoedeisende hulp van het Sintjansgasthuis in Weert met mw. M.J. (Marjolijn) Streppel. Hij woont met zijn vrouw in het mooie Den Dungen en houdt zich in zijn vrije tijd met name bezig met duursporten, zoals hardlopen, wielrennen en mountainbiken.
N.G. Zwartjes heeft spreekuur op maandag tot en met donderdag.
Aandachtsgebieden:
- Diabetes
- Kleine chirurgie
- Sportgeneeskunde
- Website

P. Teunis, huisarts
Dokter P. (Peter) Teunis is zijn opleiding begonnen in Nijmegen en heeft deze voortgezet in het toenmalige Sint Joseph Ziekenhuis te Veghel. Na ruim 25 jaar een eigen praktijk gevoerd te hebben op de Espelaar, de Herteweide en de Busselbundersweg, heeft hij nu de organisatorische taken overgedragen en richt zich op de patiëntenzorg. Als waarnemend huisarts in ‘zijn eigen’ praktijk blijft hij zich onverminderd inzetten voor de patienten en streven naar kleinschalige en toegankelijke zorg. Hij begeleidt co-assistenten tijdens hun co-schap huisartsgeneeskunde voor hun opleiding tot arts. Dokter Teunis is ook in zijn vrije tijd zeer actief: zowel sportief als zaalvoetballer en met hardlopen, maar ook door een studie filosofie aan de universiteit van Utrecht te volgen naast zijn werkzaamheden als huisarts.
P. Teunis heeft spreekuur op maandag, donderdagochtend en vrijdag.
Aandachtsgebieden:
- Psychologie/GGZ
- Sportgeneeskunde
- Kleine chirurgie
- Kindergeneeskunde

J.A. van de Bilt, huisarts
Sinds maart 2014 werkt dokter Van de Bilt in praktijk De Bunders. Mw. J.A. (Jacqueline) van de Bilt heeft haar geneeskundeopleiding én haar specialisatie tot huisarts in Nijmegen gevolgd. Na eerst in Nijmegen en Zeeland (NB) gewerkt te hebben, is zij nu op woensdag en vrijdag werkzaam in Veghel. Dokter van de Bilt heeft eerder een opleiding gedaan aan de Nyenrode Business University en heeft een carrièreswitch gemaakt naar de gezondheidszorg. Zij draagt op De Bunders ook organisatorisch haar steentje bij door inspanningen voor de praktijkaccreditatie en de dagelijkse ‘bedrijfsvoering’. Jacqueline is breed geïnteresseerd wisselend van klussen in en rondom haar eigen huis, tot koken voor familie en vrienden en het doen van vrijwilligerswerk.
Dokter van de Bilt heeft spreekuur op woensdag en vrijdag.
Aandachtsgebieden:
- Anticonceptie
- Kleine chirurgie
- Diabetes
 

 

Praktijk

Huisartsen

  1. Mevr. M.J. Streppel
  2. Dhr. N.G. Zwartjes
  3. Dhr. P. Teunis
  4. Mevr. J.A. van de Bilt

Zorgportaal

Contact

0413 - 31 21 00
spoed: toets 1 in het menu

 

HAP de bunders is NHG geaccrediteerd

Huisartsenpraktijk De Bunders
Busselbundersweg 1 A
5467 LT Veghel
0413 - 31 21 00
Uw huisarts in Veghel
Disclaimer   Privacy verklaring