Marjolijn Streppel huisarts

Sinds september 2011 is mw. M.J. (Marjolijn) Streppel werkzaam als huisarts in Veghel. Na haar studie geneeskunde en huisartsopleiding in Maastricht, is zij weer terug naar Brabant verhuisd. Een korte periode met haar vader in het ouderlijke huis aan de Lavendelaar daargelaten, werkt zij sinds de zomer van 2012 in de nieuwe praktijk De Bunders. Als moeder (twee dochters en een zoon) én een eigen huisartsenpraktijk, combineert ze het uitdagende werk als huisarts met de drukte van alledag van het gezinsleven.

M.J. Streppel heeft spreekuur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmorgen.

Aandachtsgebieden:
COPD/astma CVRM Gynaecologie
Nick Zwartjes huisarts

In de zomer van 2012 is dokter Zwartjes in de praktijk komen werken. Dhr. N.G. (Nick) Zwartjes heeft zijn opleiding tot arts in Groningen gedaan en zich nadien gespecialiseerd tot huisarts in Maastricht. Tijdens deze specialisatie heeft hij samengewerkt op de spoedeisende hulp van het Sintjansgasthuis in Weert met mw. M.J. (Marjolijn) Streppel. Hij woont met zijn vrouw en twee zonen in het mooie Den Dungen en houdt zich in zijn vrije tijd met name bezig met duursporten, zoals hardlopen, wielrennen en mountainbiken.

N.G. Zwartjes heeft spreekuur op maandag tot en met donderdag.

Aandachtsgebieden:
Diabetes Kleine chirurgie Sportgeneeskunde Website
Jacqueline van de Bilt huisarts

Sinds maart 2014 werkt dokter Van de Bilt in praktijk De Bunders. Mw. J.A. (Jacqueline) van de Bilt heeft haar geneeskundeopleiding én haar specialisatie tot huisarts in Nijmegen gevolgd. Na eerst in Nijmegen en Zeeland (NB) gewerkt te hebben, is zij nu op woensdag en vrijdag werkzaam in Veghel. Dokter van de Bilt heeft eerder een opleiding gedaan aan de Nyenrode Business University en heeft een carrièreswitch gemaakt naar de gezondheidszorg. Zij draagt op De Bunders ook organisatorisch haar steentje bij door inspanningen voor de praktijkaccreditatie en de dagelijkse ‘bedrijfsvoering’. Jacqueline is breed geïnteresseerd wisselend van klussen in en rondom haar eigen huis, tot koken voor familie en vrienden en het doen van vrijwilligerswerk. 

Dokter van de Bilt heeft spreekuur op dinsdag, woensdagochtend en vrijdag.

Aandachtsgebieden:
Anticonceptie Kleine chirurgie Diabetes