Marjolijn Streppel huisarts

Sinds september 2011 is mw. M.J. (Marjolijn) Streppel werkzaam als huisarts in Veghel. Na haar studie geneeskunde en huisartsopleiding in Maastricht, is zij weer terug naar Brabant verhuisd. Een korte periode met haar vader in het ouderlijke huis aan de Lavendelaar daargelaten, werkt zij sinds de zomer van 2012 in de nieuwe praktijk De Bunders. Als moeder (twee dochters en een zoon) én een eigen huisartsenpraktijk, combineert ze het uitdagende werk als huisarts met de drukte van alledag van het gezinsleven.

M.J. Streppel heeft spreekuur op maandag, dinsdag en donderdag.

Aandachtsgebieden:
COPD/astma CVRM Gynaecologie
Nick Zwartjes huisarts

In de zomer van 2012 is dokter Zwartjes in de praktijk komen werken. Dhr. N.G. (Nick) Zwartjes heeft zijn opleiding tot arts in Groningen gedaan en zich nadien gespecialiseerd tot huisarts in Maastricht. Tijdens deze specialisatie heeft hij samengewerkt op de spoedeisende hulp van het Sintjansgasthuis in Weert met mw. M.J. (Marjolijn) Streppel. Hij is getrouwd, heeft twee zonen en houdt zich in zijn vrije tijd met name bezig met hardlopen, wielrennen en leest graag een goede roman.

N.G. Zwartjes heeft spreekuur op maandag, dinsdagmiddagmiddag, woensdag en donderdag.

Aandachtsgebieden:
Diabetes Kleine chirurgie Seksuologie Sportgeneeskunde Website
Michelle Simons huisarts

In 2018 is dokter (Michelle) Simons ons team komen versterken. Aanvankelijk voor 1 dag in de week, maar inmiddels als vaste waarnemend huisarts op maandag, woensdag en vrijdagmorgen. Na haar studies Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde in Maastricht, volgde zij ook daar haar opleiding tot huisarts. Inmiddels heeft ze haar Limburgse roots verlaten en is in het Brabantse Sint-Michielsgestel beland waar zij met haar man en 3 zoontjes woont.

Aandachtsgebieden:
dermatologie leefstijlgeneeskunde
Iris Burhorst huisarts

Dokter (Iris) Burhorst heeft haar opleiding tot arts gevolgd in Maastricht en is daarna naar Utrecht gegaan om haar specialisatie tot huisarts te volbrengen. In haar vrije tijd kookt ze graag en is ze vaak te vinden op haar wielrenfiets. Na een periode in regio Utrecht gewerkt te hebben, heeft ze haar Brabantse wortels weer opgezocht en sinds eind 2021 is ze werkzaam op De Bunders op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Aandachtsgebieden:
kleine chirurgie dermatologie ouderenzorg
Jules Nouws huisarts

In 2021 is dokter (Jules) Nouws op De Bunders komen werken. Met het pensioen van dokter van de Bilt kwam er ruimte voor deze Nijmeegse huisarts, die in Veghel werkt op dinsdagmorgen, donderdag en vrijdag

Kimberly van der Steijn Huisarts in opleiding

Dokter (Kimberly) van der Steijn is sinds 1 maart 2023 werkzaam in onze praktijk op maandag, dinsdag en donderdag. Na haar studie geneeskunde in Nijmegen heeft zij gewerkt als arts in de ouderengeneeskunde op verschillende verpleeghuislocaties. Begin dit jaar is zij terugverhuisd naar Brabant waar zij samenwoont in Eindhoven en startte met haar specialisatie tot huisarts. In haar vrije tijd doet zij graag aan stijldansen en brengt zij tijd door met haar familie.